За нас

Вече 20 години ние от Ювента ЕООД правим света около вас по-чист.
Наши клиенти са както частни лица, така и бизнес организации.

Високо качество – ето нещо, за което можете да разчитате на нас!

Абонаментно периодично почистване

Ние държим на качеството на услугите си, което е гаранция за успех и основа за разширяване на нашия бизнес. Гордеем се, че сме една от малкото почистващи фирми, в които няма текучество, поради което можем да поддържаме постоянно високо ниво на компетентност и квалифицираност на персонала, за да бъдат задоволени високите изисквания на клиентите ни.

Освен традиционните услугите по почистването ние можем да ви предложим и система за поддръжка на хигиената във вашият офис, хотел или дом. Можем да закупим вместо вас и да ви доставяме необходимите хигиенни материали за санитарните ви помещения. Можем да се погрижим и за чистотата на околосградното ви пространство.

С годините фирмата ни разшири дейността си, за да можем да ви предложим повече. Днес ние имаме звено за шлайфане и полиране на каменни подове. Можем да възстановим изцяло подове от мрамор, мозайка, врачански камък.

След нас те ще заблестят отново с първоначалния си блясък. Извършваме и строително ремонтни дейности – боядисване, шпакловане, слагане на тапети, лепене на фаянс и други.
Вече не е нужно да търсите няколко различни фирми. Ние ще свършим всичко наведнъж. При това след нашия ремонт ще остане и съвсем чисто!

Ние сме гъвкави и подхождаме индивидуално към всеки отделен случай.
Нашата коректност и лоялност са ни спечелили много дългогодишни клиенти, които продължават да разчитат на нас.

Надяваме се, че с нашата работа ще ви помогнем да се чувствате по-уютно и комфортно, да имате по-добро настроение и да си почивате повече.
Ние сме сертифицирани от Международния Институт по почистване на сгради IICB.

почистване на прозорци с алпийски способ