Почистване след строителство и ремонт

След СМР и ремонт сградите се нуждаят от основно почистване.

Обикновено почистването след СМР обхваща:
– обезпрашаване, измиване и подсушаване на подове
– почистване на прозорците от лепенки и измиването им – вкл. стъклата и     дограмата
– цялостно измиване на санитарните възли
– почистване на вратите
– почистване на первази и тавани (ако е наложително).

Почистването включва премахване на  по-сериозни замърсявания като остатъци от  латекс, силикати и др. строителни замърсявания.

ВНИМАНИЕ:
Искрено ви съветваме да не оставяте почистването след строителство и ремонт на необучени хора, като строителните работници или случайно наети хора.  Ако не се направи с подходящите специализирани препарати и професионални инструменти това първо почистване може да нанесе щети върху чисто новите ви придобивки – като надрани стъкла, разрушени фуги, увредени батерии в банята, одраскан под и др.  Днес, когато на пазара има  подови и стенни покрития от най-различен вид, включително и произведени по синтетичен път е много важно да се знае какво е покритието и с каква химия и инструменти могат да се третират

Затова наистина не се скъпете за този малък в сравнение с всичко останало разход – почистването след строителство и ремонт. Възложете го на професионалисти. На нас.

Услуга: Цена:
Почистване след строителство и ремонт 3,00 – 4,00 лв. кв.м. РЗП при празен апартамент

 

Внимание:
При наличие на мебели цената може да е по-висока.
Цената за почистване не включва изнасяе на строителни отпадъци, като чували, кашони, и др., които можем а премахнем срещу допълнително заплащане.

Желателно е да се направи оглед, за да се даде точна цена.