Подове

саморазливни епоксидни подове

Саморазливни подови настилки

Саморазливните подови настилки станаха много популярни през последното десетилетие, защото са бързи и лесни за полагане и поддръжка, позволяват голямо цветово разнообразие, и изглеждат красиво. Изключително подходящи за полагане върху повърхности, които не са съвършено равни и хоризонтални.

Саморазливните подови настилки могат да имат бляскъв или матов завършек  – според желанията на клиенти, но винаги са колоритни и впечатляващи.

епоксидна подова настилка

Индустриални саморазливни епоксидни и полиуретанови подови настилки

индустриални епокси подове

Индустриалните саморазливни подове  са изключително подходящи  както за леката, така и за тежката промишленост –  халета, гаражи, лаборатории, производствени цехове, бизнес сгради и др.

Те се отличавт с висока механична и химична здравина и издържливост, с дълъг живот, устойчивост на абразия и корозия, термичен шок, удароустойчиви са.

Както и при декоративните саморазливни подове, така и при индустриалните могат да се добавят допълнителни елементи, например логота или други елементи, които да подобрят брандирането на клиента. Този вид подове се полагат върху предварително подготвена бетонна настилка или здрава циментова замазка.

Поддръжка на саморазливни подови настилки

Ако вече сте положили саморазливна циментова или епоксидна  настилка, която има нужда от освежаване или възстановяване, ние можем да се заемем с това. Ако ви предстои а вземете решение каква настилка да положите в помещенията си, епоксидните подове са решение, което не е за пренебрегване. Конкурентната цена, голямата свобода при избор на цвят, бързото полагане и лесната поддръжка са огромни предимства.

Обадете ни се, за да се консултирате с нас напълно безплатно.